Skip to content

Succes verhalen.

Wij besteden onze volle energie en aandacht aan vrouwen. Zodat zij beter in hun vel komen te zitten. We delen hier graag de ervaringen van vrouwen die een traject bij ons hebben gevolgd.

Ik ben dit traject aangegaan omdat ik niet lekker in mijn vel zat en echt graag het PCOS ‘probleem’ onder de knie wou krijgen. Margot heeft super fijne tips gegeven en was daarin tijdens de consulten ook echt een luisterend oor wat ik heel fijn vond. Ik wil andere vrouwen met klachten rondom PCOS ook echt aanraden om hierin te investeren. Je gaat je zoveel beter voelen en je behaalt zoveel succes met een kleine aanpassing.

Ik ben het traject ingegaan in de hoop dat dit dieet wel een keer voor verandering zou zorgen. Zo zag ik het in het begin van het traject. Nu zie ik het als een leefstijl verandering en een bewustwording van welke voeding ik in mijn lichaam stop. Je moet niet vullen maar voeden! Zo ben ik tijdens het traject in 3 maanden tijd meer als 5 kg afgevallen! En zonder honger .… Mijn energie is veel beter. Ook heb ik mijn menstruatie regelmatig en een kortere cyclus gekregen. Daarnaast zijn bijna alle vervelende klachten die bij PCOS horen, nihil! De online begeleiding is absoluut een pluspunt. Het is laagdrempelig en de contacten verlopen heel soepel en je krijgt snel reactie met leuke opmerkingen! Heel fijn! Het traject krijgt van mij zeker een 10!! Ik hoop dat jullie nog heel veel vrouwen gaan helpen met jullie waardevolle begeleiding en kennis! De medici in Nederland kunnen nog heel veel leren van deze visie op PCOS! Ik zou een ieder aanraden om dit traject te volgen, het brengt je een gezondere versie van jezelf! Ik ga vol vertrouwen 2022 in en weet zeker dat ik dankzij de begeleiding van Margot het zelfstandig kan volhouden!

Waar ik mijn hele leven al van alles heb geprobeerd aan diëten is dit het traject wat het beste bij mij past! Tijdens mijn traject werd ik begeleid door Margot; een rustige en lieve coach met heel veel kennis. In alle gesprekken kreeg ik het gevoel dat ik begrepen werd en werd er ook de tijd genomen om stil te staan bij mijn emoties, want die waren er zeker. Te horen krijgen dat je PCOS hebt doet wat met je! Het traject met Margot heeft me geleerd om liever voor mijzelf en mijn lichaam te zijn, door te luisteren naar wat het écht nodig heeft (op meer gebieden dan alleen voeding) en te zorgen voor de juiste balans (waar zo nu en dan ook dat stukje chocolade in past 🙂 ) Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn lichaam beter ken, lekkerder in mijn vel zit, zo’n 8 kg ben afgevallen en vol vertrouwen mijn fertiliteitstraject ben gestart. Een heel goed begin van een leefstijl verandering die wél vol te houden is. Ik zal zeker een coaching traject bij Lifestyle & Hormones aanraden, omdat er heel individueel wordt gekeken naar JOUW klachten, er wordt gevraagd naar JOUW behoeftes en vragen en waar tijdens de coaching gesprekken ook zeker ruimte is voor JOUW emoties.

Ik ben supergoed geholpen door Charlotte! M’n huid is rustiger, m’n menstruatie is regelmatiger en het allerbelangrijkste: ik heb meer energie. Charlotte is rustig en legt alles duidelijk uit. Ik vond het belangrijk om ook een goede wetenschappelijke onderbouwing te krijgen bij de adviezen en ook dat doet ze heel goed! Ook zijn de adviezen praktisch en makkelijk toe te passen, zodat het haalbaar en vol te houden is. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle tips!

Ontzettend blij met de begeleiding van Margot. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven met betrekking tot mijn voedingspatroon maar ook klachten die naar mijn idee onverklaarbaar waren! Ik heb meer energie en heb minder stemmingswisselingen. Daarnaast voel ik me mentaal ook een stuk beter en zijn de eerste kilo’s eraf! Wat mij betreft een absolute aanrader!

Het traject heeft me opgeleverd dat ik me niet meer hoef te schamen voor PCOS, het heeft me veel herkenning/erkenning gebracht. Ik ben super blij dat ik uit mezelf ben gaan menstrueren terwijl ik dit voor het traject niet op een natuurlijke manier had. Ben veel beter gaan eten en ben een heel andere band gaan opbouwen met mijn lichaam. Denk toch dat het mij geestelijk het meeste heeft gebracht. Heb voor het eerst niet hoeven te vechten of uit moeten leggen wat ik doormaak, het werd allemaal bevestigd door Charlotte.

Ik wil Margot bedanken voor alles. Ze heeft me gedurende het traject ontzettend veel geleerd over mijn lichaam. Dit had geen ene dokter mij kunnen vertellen. Ik ben mijn vermoeidheid en slapeloze nachten volledig kwijt. Ook heb ik geleerd hoe ik nog steeds lekker kan eten maar ook in balans kan zijn. Het zijn kleine stappen geweest, die ik toe heb moeten passen, maar ze hebben erg veel invloed gehad op mijn leven. Margot heeft me ontzettend veel tips gegeven op het gebied van voeding, maar ook lifestyle. Dit kon ik waarderen en ik neem alle tips zeker mee. Helaas ben ik qua kilo’s nog niet heel veel afgevallen, maar ik heb op het gebied van lifestyle en klachten zeker grote stappen gemaakt. Ik ben al mijn klachten kwijt!

Toen ik met het traject begon had ik al wat andere trajecten ed. geprobeerd. Ik had ook al best wat kennis over de juiste voeding en leefstijl. Maar in de praktijk bleef ik moeite hebben met het consequent toepassen van die kennis. Onder begeleiding van Margot ben ik de afgelopen maanden heel veel te weten gekomen, vooral ook over mijn patronen. Ik kreeg zicht op waarom ik nu telkens ‘terug viel’ en waarom het dan moeilijk lukte om weer alles op de rit te krijgen. Dankzij de praktische en laagdrempelige aanpak van Margot en Lifestyle&Hormones in het algemeen, heb ik nu veel beter grip op een gezonde leefstijl! De tips en adviezen zijn écht laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar. Ik zou zeggen; gun jezelf een traject, je krijgt er absoluut geen spijt van!

Charlotte is fantastisch om mee samen te werken, heel knowledgable, pro actief en practisch. Heb heel veel van haar geleerd en voelde me heel erg gesteund in het traject. Heb mijn huisarts ook het insta account laten volgen zodat ze ook andere PCOS patienten zo hulp kan bieden. (ik vermoede dat PCOS en mijn darmproblemen samen hingen maar de huisarts wist dit neit toen ik het vroeg). Ik zou dit traject iedereen aanraden omdat het je leven voelbaar beter maakt en duidelijkheid geeft in de wir war van vage PCOS adviezen. Was ook heel blij dat we met een sustainable levensstijl aan de slag gingen en niet allerlei dure poeders en pillen.

× Hoe kan ik je helpen?