Skip to content

Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen rondom PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom). Op onze blog delen we regelmatig waardevolle informatie, van de laatste wetenschappelijke doorbraken en behandelingsopties tot tips voor het dagelijks leven met PCOS. Of je nu zelf met PCOS te maken hebt of iemand in je omgeving wilt ondersteunen, hier vind je betrouwbare bronnen en adviezen om beter om te gaan met deze aandoening. Volg onze blog en blijf geïnformeerd over alles wat je moet weten over PCOS.

Miskramen, komt het vaker voor als je PCOS hebt?

Vrouwen met PCOS hebben vaker last van miskramen. Dit is een zorgwekkende realiteit die veel vrouwen met deze aandoening ervaren.
Lees meer

Inositol supplement, is het handig om te slikken?

In deze blog nemen we je mee in de diepgaande verkenning van de wereld van voedingssupplementen, met een speciale focus op D-Chiro-Inositol (DCI) en Myo-Inositol.
Lees meer

Onze 10 boeken tips!

Er zijn een boel boeken beschikbaar, maar wat zijn nu de boeken die je echt gelezen moet hebben? Wij hebben onze 10 aanraders op een rijtje gezet!
Lees meer

Koolhydraten: vriend of vijand?

Veel mensen beweren dat het vermijden van koolhydraten, vooral bij insulineresistentie, de beste aanpak is. Maar is dat wel zo? Hoe zit dat specifiek bij PCOS?
Lees meer

Hashimoto’s en PCOS: een verborgen link?

Hoewel Hashimoto's en PCOS op het eerste gezicht misschien niet direct met elkaar verbonden lijken te zijn, is er toch een verband tussen de twee. In deze blog uitleg over
Lees meer

Insulineresistentie & PCOS en de rol van verzadigd vet

Insulineresistentie & PCOS? Er zijn aanwijzingen dat o.a. verzadigd vet een rol speelt bij de ontwikkeling van insulineresistentie bij vrouwen met PCOS. Lees er meer over.
Lees meer
× Hoe kan ik je helpen?